Dør- og porttelefon

Elfirmaet PHL er din elektriker med speciale i dør- og porttelefoner.

Dør- og porttelefon

Eksperter i dør- og porttelefoner

Skal der installeres nye dør- og porttelefoner i din ejendom, kan vi hos Elfirmaet PHL varetage opgaven. Vi tilbyder alt fra installation af dørtelefoner til service og reparation. Vi er en elektriker med kunden i fokus – du kan derfor altid forvente god service og høj kvalitet.

En velfungerende dørtelefon er afgørende for sikkerheden i din ejendom, da det giver kontrol over hvem, der har adgang til bygningen. Vi tilbyder både service på ældre porttelefonanlæg samt installation af nye almindelige anlæg til video og app baseret smart anlæg.

Moderne dør- og porttelefoner med lyd og video

I mere end 20 år har vi hos Elfirmaet PHL serviceret en række forskellige el-installationer. Gennem en grundig fejlfinding kan vi altid levere en optimal løsning og skabe holdbare resultater. Vi holder os løbende informeret om nye løsninger og teknikker inden for el-faget. Vi kan derfor installere og servicere flere typer dørtelefoner.

Vi leverer løsninger med både video og audio. Derudover kan vi også installere automatiserede dør- og porttelefoner. Oplever du, at adgangskontrollen i din ejendom ikke fungerer optimalt, sætter vi os gerne ind i problemet og finder en løsning.

Vi tilbyder følgende vedrørende dør- og porttelefoner:

  • Installation og udskiftning
  • Service og vedligeholdelse
  • Reparation og fejlfinding

Kontakt os her for at høre mere om de forskellige muligheder

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige ydelser, som vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne omkring mulighederne og kommer ligeledes også gerne med et tilbud på den løsning, som passer bedst til din ejendom. Du kan enten ringe til os på telefon 39 68 18 11 eller skrive til os på mail el@elfirmaetphl.dk.

Kontakt os