Intelligent styring

Hos Elfirmaet PHL installerer vi intelligent styring både til privat og erhverv.

Intelligent styring

Elektriker med speciale i intelligent styring

Er du interesseret i at få moderniseret din ejendom med intelligent styring eksempelvis i form af Smart Home, kan vi hos Elfirmaet PHL klare opgaven. Intelligente el-installationer gør både arbejdet og hverdagen lettere, og med en række forskellige valgmuligheder, er det muligt at få installeret intelligent styring, præcis så det passer dine behov.

Hos os finder du en autoriseret el-installatør, der har speciale i intelligent styring.
Intelligent styring kan gøre en række processer smartere og simplere. Derudover kan du også få installeret løsninger såsom adgangskontrol, som øger sikkerheden. Vi har erfaring med installation af intelligent styring i både virksomheder og private hjem.

Vores specialer

Wiser
Wiser er et nyere Smart Home system primært til private hjem, hvor der er mere fokus på at fremme energibesparelser og undgå energispild. Systemet kan for eksempel automatisk skrue ned for varmen og slukke for lyset, når ingen er hjemme.

KNX
KNX er bygningsautomation, hvor du kan styre alt fra lys, varme, ventilation til alarm, overvågning og solafskærmning. Dette er en international standard, og derfor også en meget udbredt løsning til erhverv, men også til større private hjem.

IHC
IHC står for Intelligent House Concept, og er et klassisk Smart Home system, der især er udbredt i private hjem. Med dette styringssystem kan du styre alt fra varme og belysning til kaffemaskinen og vaskemaskinen.

Kontakt os her for at høre mere samt få et tilbud

Overvejer du at få installeret intelligent styring, er du velkommen til at kontakte for at høre nærmere om de forskellige muligheder. Med mere end 20 års erfaring i branchen, kan vi tilbyde professionel vejledning inden for adskillige områder af el-faget.

Du kan enten kontakte os på telefon 39 68 18 11 eller på mail el@elfirmaetphl.dk. Vi besigtiger gerne opgaven og kommer med et tilbud på en løsning.

Kontakt os