El ladestandere

Hos Elfirmaet PHL har vi et dybt kendskab til el ladestandere, hvorfor vi altid kan tilbyde en professionel løsning.

El ladestandere

Installation og service af el ladestandere

Skal du have opsat eller repareret en el ladestander, finder du hos Elfirmaet PHL en elektriker med kendskab til denne type el-installation. Vi har styr på krav og udførelse, således du får opsat en ladestander, som efterlever alle behov og krav, der måtte være.

Vi har de senere år stigende installationer af ladestander til elbiler. Derfor har vi rigtig god viden og kan rådgive dig, hvis din næste bil er på strøm. Når vi installerer el ladestandere, kan du være helt sikker på, at udførelsen er korrekt.

Service af enhver el-installation

Vi er altid klar til at hjælpe dig, når du skal have vedligeholdt eller installeret el ladestandere eller andre el-installationer. Vi har gennem årene arbejdet med flere forskellige installationer. Blandt andet har vi erfaring med service af de følgende el-installationer:

  • Varmepumper
  • Dør- og porttelefoner
  • Intelligente installationer

Vi sætter os altid gerne ind i netop din opgave, således vi kan finde den løsning, der på bedste vis imødekommer dine ønsker. Med os som din elektriker er du garanteret en løsning i høj kvalitet. Vi lægger vægt på god service, og vi sørger derfor altid for, at du er med gennem hele processen.

Kontakt os her og få et uforpligtende tilbud

Skal du have repareret el ladestandere, løser vi gerne opgaven. Gennem grundig fejlfinding løser vi effektivt opgaven. Hvad end du har brug for installation eller service, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på en professionel løsning. Vi installerer el ladestandere for både virksomheder og private.

Du kan enten ringe til os på telefon 39 68 18 11 eller skrive til os på mail el@elfirmaetphl.dk. Vi tilbyder faglig vejledning og kommer ligeledes gerne med et tilbud.

Kontakt os