Varmepumper

Har du brug for service eller installation af varmepumper, tilbyder vi en specialiseret elektriker.

Varmepumper

Installation og vedligeholdelse af varmepumper

Overvejer du at få installeret en ny varmepumpe, er vi hos Elfirmaet PHL parate til at hjælpe dig med både installation, service og reparation. Med mere end 20 års erfaring inden for el-faget kan vi også rådgive dig i valg af varmepumpe.

Varmepumper er en effektiv måde at opvarme boligen, som ydermere er et bæredygtigt alternativ til fjernvarme.

Det kræver de rette kompetencer og certificeringer at varetage installationen. Hos os finder du en autoriseret el-installatør, som er specialiseret inden for varmepumper. Udover de bæredygtige fordele ved at vælge en varmepumpe fremfor et fjernvarmeanlæg, er der også flere økonomiske fordele ved denne type opvarmning.

Vælg den rigtige type varmepumpe

Når du skal have installeret en varmepumpe, er der flere alternativer at vælge mellem alt efter din ejendom og dine behov for varme. Vi servicerer enhver type varmepumpe og rådgiver gerne.

Luft til vand varmepumpe
Denne type varmepumpe udvinder den varme luft, der er udendørs, således der skabes mere varme indendørs ved opvarmning af vand. Det varme vand leveres derefter til brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Denne løsning kræver minimalt plads.

Luft til luft varmepumpe
På samme vis som ved en luft til vand varmepumpe, udvindes den varme luft udendørs. Varmen leveres derefter til ejendommen gennem en blæser. Denne løsning giver et minimalt varmetab i godt isolerede bygninger.

Jordvarmepumpe
Denne løsning udvinder varme fra det øverste jordlag, der gennem slanger under jorden leveres til ejendommen. Et jordvarmeanlæg varmer jævnt året rundt.

Kontakt os for at indgå en aftale din el-installatør

Ønsker du at høre mere om de forskellige løsninger, eller vi du aftale en tid til service, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 39 68 18 11 eller skrive til os på mail el@elfirmaetphl.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os